| Seyir Defteri | |
|
+27Sachiko Kyoshiro Iris Brigitte Depaisé Janice Audorphe L'Amour Babette Grishold Donna'Maria Clarieé Pia Anika Freyja Jørgen Mia Claire Abbey Aimèe Dèmon Black Kaoru Ai Kira Riley Beth McConnor Zinaida Vinogradov Althia I. Lonicera Swieta Miranda Andié Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Nymph Appeals Mellysa Jessica Andié Dianne Dickenson Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Vladimir Stepan Nieltsev Godric Mick Appeals Robert Brandon Eclipse Jack William Black Aqua S. Doherty Winona Bannatyne Loranne Elizabeth Widmore 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 3:25 pm | |
| Merakla devamını bekleyeceğim ^^ 17.25 | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 6:49 pm | |
| Türkçe'mi ciddi ciddi bozmaya başladım. Hatta aklım nerelerdeyse düşündüğüm şeyi yazmak yerine alakasız tuşlara basıyorum, sonuç doğru ama düşündüğümden oldukça farklı bir sözcük öbeği elde ediyorum -_- 20.49 | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 6:54 pm | |
| Hmm, şimdi çaktım köfteyi, Mundus'a gideyim. xD 20:52 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 6:56 pm | |
| 20.55 Hayret! Back To Basics in fontunu nasıl en son imzamda kullanmadım be XD | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 7:03 pm | |
| Penelope'u da mundusa aldık bakalım ne olacak XP İki gün dayanamazsınız hızımıza *-* 21.03 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 7:38 pm | |
| 21:38 ~ Viskili çikolata oleeeeeey! <33 | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 7:53 pm | |
| 21.51 Berille yeniden konuşmak *-* Mühhüüüüüüüüş *-* Yok ya mesajlaşmak emesen tadını veremiyor xD Mısırdaki entrikaları kimin planladığını merak etmek *-* Helen Yunan çıktı tutturamadık xD Kota nedeniyle canım sıkılıyor, off o_O ADSL kotaları için incirliği kesip yerine spor merkezi yapmak, kotaları zayıflatmak *-* Evet ben Merve'yle bir araya geldim mi deliriyorum. xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 7:56 pm | |
| Beril, canımı çektirdin, şimdi sokak sokak dolaşıp viskili çikolata ararım artık. o_O 21:52 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 8:00 pm | |
| 22:00
~ Yaşasın ben xD Evet Vladimir-kun önce RP ardından yalnız sokaklarda viskili çikolata arayışı xD Bir kutu daha buldum o_O Hepsi benim o_O Abimin aç gözlü bakışlarını çikolatalarıma diktiğini fark ettim o_O Vallaha mavi felan dinlemez deşerim o gözleri o_O Mutluyuuuum *-* Gizööğm *-* Seviyorum lan üzümümü <33 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 8:05 pm | |
| 22.04 Pıyyyyy ! Bu ne biçim site! | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 19, 2009 9:21 pm | |
| 23:21 ~ Yaa ölücem xD Gülmekten xD Abim Anatolia dinlerken delirdi yine xD Zavallı kuzenlerim xD .. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 27, 2009 7:38 am | |
| ~09.34 Olmaz amaaa TT Banane ya ben bu serinin bu kadar uzun ve bu kadar bağlayıcı olduğunu bilmiyordum TT Hele bir de hepsinin arka yazılarını okuyunca TT Empati'yi Alina'ya geri verip, Vahşi'nin siparişini iptal ettirip(işte bu büyük şok oO) Anita Blake'in diğer 9 kitabını almak istiyorum. TT Tamam, 2. kitaptan okumaya başlamış olabilirim ama bananeee TT Ama mutluyum, öğrendim ki JC ile sonunda mutlu sona kavuşuyorlar ^^ Araya Richard denen aptal kurtadam girse de >.> Bir Cellat ve Şehrin Başvampiri ^^ Çok hoşuma gitti xD Ayrıca Anita'nın aşık olabileceğini bilmek güzel ^^ Diğer kitapları istiyorum ben bana neeeeeeee T_______________T | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 28, 2009 7:25 am | |
| Sonunda eve döndüm, yaşasın! 09.25 | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 28, 2009 8:58 am | |
| 10.58 Hâlâ okulum belli olmadı, kahretsin! Ne uyuşuk bir milli eğitim bakanlığımız var. Nakil ekranlarını hâlâ açamamış herifler! Boşu boşuna sabahın kötünde kalkıp okul okul dolaştım. Şimdi de internette huzur arıyorum o.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 01, 2009 5:32 am | |
| 07.30 Facebook'u açmak istediğim ender zamanlardan birinde o da açılmıyor işte >.> Sabahın köründe gözlerimi yine bilgisayarlarla açıyorum, şükürler olsun *-* Okul var ve ben okuldan artık nefret ediyorum -_-" Şu 8. sınıf bir bitsin, offf >.> İnsanlar kesinlikle mide bulandırıcı oO Bizim okulun içindeki olayları yazıp satıcam, GG'yi geçer oO Hatta bu gün başlıyorum, evet oO ~ 16.56 Çöpçatanlığa ve yazarlığa resmen başlamşı bulunmaktayım xD İki sevdiğim insan önce kandırma amaçlı sonradan gerçekten çıkmaya başladılar ve iki kişinin çıkmasına ancak bu kadar sevinebilirim xD Şimdi Gizem'e ne düşüyor, arayı soğutmamak düşüyor. Ayda bir Ecem bizim okula geleceeek, sonra buluşmaları ayarlanacak xD Baran'a burdan cevap, "Evet, çöpçatanım" xD Ahh, mutluyum xD Kitabıma konuşar çıkıyor - Höee, Ecem bunu yapmayacaktııın, çocuk yanlış anlayacak şimdii xD Yok yok bu iş burda bitmeeez xD Ben onlar çıkmadan bu okulu bitirmeeem xD İyi de gaz veriyormuşum hani xD ~ 18.10 Uzun uğraşlar sonucu bu iş de bitti xD Baran Allah cezanı vermesiin xD xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 01, 2009 5:55 pm | |
| 19.55 Yeni bir Sandra imzasına başlamalıyım bence XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 01, 2009 5:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 01, 2009 6:17 pm | |
| 20.16 Randajad yine süperr | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 01, 2009 7:24 pm | |
| 21.23 Off, birilerinin kafasını kırmak istiyorum. Hatta ikisinin kafasını birbirine çarpmak istiyorum. Diğerini de kırıcam. Sonra bi tane daha. Kendi kafamı kırıcam sonunda. *psikopatlaşmak* oO feci derecede ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Ekim 01, 2009 11:07 pm | |
| 01.07 Lalala.. HP Half Blood Prince oynadım biraz. Quidditch çalışması vardı, zor geldi çıktım. Siteye baktım ve bilgisayarı kapıyorum. Okul yok; ama yarın bütün gün dışarda olacam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ekim 02, 2009 8:16 am | |
| 10:15 İşyerinde yoğun günlerden biri daha... Veletler bu saatte gelmiyor, yine de müşterilere yetişmekte zorlanıyoruz. <.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ekim 02, 2009 6:47 pm | |
| 20.44 Rıd'ın üstteki mesajı dikkatimi çekti. Nerde çalışıyo'sun diye sorasım geldi. Fakat adminliğim dolayısıyla örnek olmam ve sohbet açmamam gerekiyo'. O yüzden, Rıd'ın mu mesajımı görüp, bana cevabı pm yoluyla şe'etmesini bekliyorum. Ha bi de Feysbukta mal mal dolaşıyorum öyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ekim 02, 2009 7:44 pm | |
| 21.42 Melo'ya Mell dememin ardından Gizz'in Rıdd'ın ve en son Çiss'in çıkışını düşünüyorum xD Güzel olmuş bu xD Çiss'le pm'leşmekteyim, rp'nin başını ona yüklemeye çalışıyorum xD Çağlayla çene yarıştırıyoruz. Türkçe ödevime sakladığım tüm ilhamım uçtu. Emine Hoca yazıma sınıfın en güzel yazısı dedi, teşekkürler rp alemi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Ekim 02, 2009 7:48 pm | |
| 21.48 Bir şey değil Gizz xD -Egoist olup üstüme alınmak..- Bi' yandan Gizz'le, bi' yandan Efeğ'mle yazışıyodum. Efe bi'anda çıktı.. Öldürecem zaten. Gizz'le de öyle geyik yapıyoruz. Kesinlikle rp yapacak zamanım yok o.o | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|